Orhan KURULAN Menu

Viewing all items for tag AdWords Öğrenim Merkezi

Permalink:

Sertifikalı AdWords Hesap Yöneticisi Olmak İçin 5 Öneri!

Sertifikalı AdWords Hesap Yöneticisi Olmak İçin 5 Öneri!

Sertifikalı adwords hesap yöneticisi olmak istiyorsanız, bu 5 öneriyi mutlaka okumalısınız!

 

1-) Çalışma Aralıklarınızı İyi Ayarlayın!

AdWords Öğrenim Merkezi’nde temel bilgiler ve ileri düzey arama ağı reklamcılığı ile ilgili birçok bilgi bulunmaktadır. Evet, işin açıkcası bu kadar bilgiyi bir anda okuyup, özümsemek hiç de kolay değil. Bu yüzden saçınızı başınızı yolmadan, sakin bir şekilde çalışma aralıklarınızı iyi ayarlayın!

2-) Mutlaka Not Alın!

Kendi deneyimlerim şunu gösterdi ki ileri düzey arama ağı reklamcılığı sınavına not alarak çalışıp girdiğimde başarı oranım %50 arttı. Unutmayın AdWords hesap yöneticisi olduğunuzda gerek negatif anahtar kelimelerinizi belirlerken, gerekse de anahtar
kelimelerinizin eşleme türlerini iyileştirirken sürekli not almanız gerekecektir. Bu yüzden not tutmak gözünüzü korkutmasın.

3-) Soru sorun!

AdWords reklamcılığının temelleri ya da ileri düzey arama ağı reklamcılığı ile ilgili aklınızda sorular kaldıysa, mutlaka google adwords community gibi forum alanlarında sorularınızı paylaşın. Sürekli değişmekte olan AdWords öğrenim merkezi içeriklerini mutlaka deneyimli adwords hesap yöneticilerinden teyit etmeye çalışın.

4-) Sınava hazırlık için bir öneri; iPassexam’a gözatın!

iPassexam AdWords sınavlarında çıkan benzer sorulardan oluşmuş bir platform kurarak, temel ya da ileri düzey arama ağı reklamları sınavına hazırlanan adwords hesap yöneticisi adaylarına gerçek sınavdan önce kendilerini dememe, bilgilerini sınama şansı veriyor. Gözatmanızda fayda var!

5-) Tekrar edin, bilgilerinizi tazeleyin!

Bildiklerinizin tazeliği her an bozulabilir, AdWords panelindeki değişikler, “Geliştirilmiş Kampanyalar” buna çok iyi iki örnektir. Sınavları geçmiş olsanız dahi, yenilikleri mutlaka takip edin ve bildiklerinizi tekrar edin.




  • Thanks for leaving a comment, please keep it clean. HTML allowed is strong, code and a href.

    Comment moderation is enabled, no need to resubmit any comments posted.